Микола Ляшенко взяв участь у роботі чергової 11-ї сесії Бучанської районної ради VIII скликання Київської області

Дата: 21.10.2021 09:32
Кількість переглядів: 251

20 жовтня в м. Буча відбулася чергова одинадцята сесія Бучанської районної ради VIII скликання. У роботі сесії взяли участь голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко, заступник голови Київської обласної ради Тетяна Семенова, депутати Київської облради Олексій Мєшков та Андрій Кріпак, представники Бучанської райдержадміністрації Максим Петльований, Марина Загвоздкіна, Світлана Дідківська, голова Ірпінської міської ради Олександр Маркушин, голова Коцюбинської селищної ради Сергій Даніш, голова Немішаївської сільської ради Петро Перевезник, голова Боярської міської ради Олександр Зарубін.

Фото без опису

На порядку денному було 27 питань, у т.ч. про виконання районного бюджету Бучанського району за 9 місяців 2021 року; про затвердження прогнозу бюджету Бучанського району Київської області на 2022-2024 роки; про затвердження Програми з інвентаризації земель Бучанського району Київської області на 2021-2024 роки; про символіку Бучанського району Київської області та інші.

Варто відмітити, що за ініціативою Бучанської районної державної адміністрації депутати прийняли рішення щодо передачі коштів із загального фонду бюджету Бучанського району у вигляді міжбюджетного трансферту «Інші субвенції з місцевого бюджету» територіальній громаді Макарівської селищної ради в сумі 3 096 000,00 грн. для погашення заборгованості по виплаті заробітної плати відділу освіти, фізичної культури та спорту та сектору культури, молоді, національностей та релігій Макарівської райдержадміністрації.

Фото без опису

Крім того, одноголосно був підтриманий депутатський запит депутата районної ради Романа Бахтігарєєва щодо звернення до Київської обласної ради про передачу в оренду території Комунального закладу «Київський обласний дитячий санаторій» для дислокації особового складу 133-го окремого батальйону ТрО Бучанського району.

Підводячи підсумки, Микола Ляшенко подякував депутатському корпусу Бучанської райради, очільникам громад та усім присутнім за активну громадянську позицію та наголосив на необхідності подальшої співпраці органів виконавчої влади та місцевого самоврядування для забезпечення ефективного соціального-економічного та культурного розвитку району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень