"Дві країни мають великий потенціал для розвитку торгівлі та інвестицій, адже саудівські інвестиції вже успішно працюють в Україні, і ми вітатимемо їх збільшення", - Микола Ляшенко

Дата: 21.10.2021 23:27
Кількість переглядів: 222

21 жовтня голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко та голова Дмитрівської сільської ради Тарас Дідич взяли участь у робочій зустрічі із представниками саудівського бізнесу, зокрема керівником Ради українсько-арабського співробітництва Талал Ал-Ас та Генеральним директором компанії Al Washah Al Halabi Co. Джамалом Макансі.

Фото без опису

Під час зустрічі обговорили питання залучення інвестицій у розвиток бізнесу, інфраструктури, зеленого туризму, аграрний та промисловий сектора Бучанського району.

Микола Ляшенко висловив переконання, що дві країни мають великий потенціал для розвитку торгівлі та інвестицій, адже саудівські інвестиції вже успішно працюють в Україні, і ми вітатимемо їх збільшення.

Сторони засвідчили готовність працювати над взаємновигідними двосторонніми проєктами, залученню інвестицій та розвитку українсько-саудівського співробітництва в економічній та промисловій сферах у Бучанському районі.

Слід зазначити, що у кінці листопада 2021 року заплановано проведення чергового засідання Міжурядової українсько-саудівської комісії з питань торговельно-економічного та наукового-технічного співробітництва в Ер-Ріяді, де будуть розглянуті питання торговельно-економічного та інвестиційного співробітництва.

Раніше, 9 серпня 2021 року Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба запросив делегацію саудівських інвесторів і керівників компаній відвідати нашу державу для оцінки інвестиційних можливостей ведення бізнесу та можливості участі у програмі великої приватизації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень