Відбулося засідання комісії з визначення збитків, які будуть заподіяні власникам землі та землекористувачам у зв’язку з будівництвом Великої кільцевої автомобільної дороги навколо міста Києва

Дата: 25.10.2021 13:19
Кількість переглядів: 367

25 жовтня під головуванням Голови Бучанської районної державної адміністрації Миколи Ляшенка відбулося засідання комісії з визначення збитків, які будуть заподіяні власникам землі та землекористувачам у зв’язку з будівництвом Великої кільцевої автомобільної дороги навколо міста Києва (ділянка від автодороги Київ – Ковель – Ягодин (М-07) до автодороги Київ – Чоп (М-06).

Фото без опису

До складу Комісії входять представники Бучанської райдержадміністрації, Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства, ДП «Київське лісове господарство», ДП «Макарівське лісове господарство», ДП «Клавдієвське лісове господарство», Макарівської, Немішаївської, селищних територіальних громад, Дмитрівської сільської територіальної громади, Служби автомобільних доріг у Київській області.

Фото без опису

Було  обговорено питання визначення збитків, що будуть заподіяні державним підприємствам, та організаційні заходи щодо роботи Комісії.

За результатами домовилися до наступного засідання комісії підготувати вихідні матеріали усіх зацікавлених сторін для детального розгляду та затвердження.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень