В Бучанському районі з 00 год 00 хвилин 30 жовтня 2021 року буде встановлений «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2

Дата: 28.10.2021 16:01
Кількість переглядів: 860

28 жовтня голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко провів позачергове засідання постійної комісії Бучанської райдержадміністрації Київської області з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

 

Основним питанням порядку денного позачергового засідання стало питання встановлення «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 у Бучанському районі Київської області.

У Київській області з 00 год 00 хвилин 30 жовтня 2021 року встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та застосовані обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для «червоного рівня» епідемічної небезпеки, на виконання рішень позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 27 жовтня 2021 № 41 та рішень позачергового засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 27.10.2021 № 25.

 

Відповідно до вище зазначеного за результатами роботи позачергового засідання постійної комісії Бучанської райдержадміністрації Київської області з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, членами комісії було вирішено: встановити на території Бучанського району Київської області з 00 год 00 хвилин 30 жовтня 2021 року «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та застосувати обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для «червоного рівня» епідемічної небезпеки.

Доручено райдержадміністрації, її структурним підрозділам, Бучанському районному управлінню поліції ГУ Національної поліції у Київській області, територіальним підрозділам Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області, виконавчим комітетам сільських, селищних, міських рад та підприємствам, установам, організаціям незалежно від форм власності, розташованих на території Бучанського району Київської області:

  1. Забезпечити в межах повноважень виконання постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).
  2. Забезпечити контроль за виконанням обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених для «червоного» рівня епідемічної небезпеки, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби» COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).
  3. Провести широке інформування та роз’яснювальну роботу серед населення щодо встановленого рівня епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби» COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2 та обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених для «червоного рівня» епідемічної небезпеки, передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).

 Зокрема на засіданні йшла мова про:

  • створення мобільних груп, які контролюватимуть дотримання протиепідемічних заходів як суб’єктами господарювання, так і громадянами;
  • забезпечення виїздів мобільних груп з вакцинації у кожну територіальну громаду району та можливостей створення додаткових мобільних груп тощо.

Також окремим питання був обговорений стан ліквідації торф’яних пожеж в екосистемах району: с. Раківка (Бучанської ТГ), р. Бучанка (між Ірпінською та Бучанською ТГ) та р. Рокач (Бучанської ТГ). Наразі всі пожежі приборкані.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень