«Створюємо ліси разом» - головний захід на Київщині відбувся в лісових масивах Тетерівського лісгоспу

Дата: 31.10.2021 18:40
Кількість переглядів: 353

Голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко разом із заступником голови Бучанської райдержадміністрації Максимом Петльованим взяв участь у загальнонаціональній толоці «Створюємо ліси разом», яка відбулась у співпраці з Акцією «Висадження дерев одним мільйоном людей за 1 добу» в рамках глобального проєкту Greening of the Planet. Головний захід на Київщині відбувся в лісових масивах Тетерівського лісгоспу, де в кварталі 68 Пісківського лісництва гуртом, об‘єднавши зусилля висадили понад 10 тис. сіянців сосни та берези.

Фото без опису

Садіння лісу в межах акції, це завжди свято, адже до посадки долучаються люди, які не причетні до професії лісівника, але прагнуть поспілкуватися з природою та зробити свій внесок у примноження зелених скарбів.

Подібні заходи - це чудова можливість побачити працю лісівника та унікальна нагода стати частинкою неосяжного світу природи і дати початок чомусь новому. Хто хоч раз посадив дерево, - той ніколи не буде шкодити зеленому скарбові і не дозволить цього іншим. По суті, це шанс зробити у своєму житті щось вагоме та корисне для усього суспільства.

Фото без опису

Сподіваємось, що з проведенням таких заходів не лише збільшаться площі лісів, але підвищиться екологічна свідомість та обізнаність про ліс, яка може змінити стиль мислення і поведінку кожної людини. Адже садити ліс – це завдання не тільки для лісівників. Ми маємо робити це разом для себе, для своїх дітей, для майбутнього України.

Щиро дякую усім учасникам, що долучилися до такої гарної акції - садити ліс. Впевнений, що наша з вами справа в найближчому майбутньому надасть нам можливість милуватися молодим лісом, який ми посадили своїми руками.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень