Голова райдержадміністрації проінспектував роботу окремих пунктів щеплень району

Дата: 04.11.2021 08:33
Кількість переглядів: 202

3 листопада голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко спільно із заступником голови Бучанської райдержадміністрації Максимом Петльованим здійснив інспекцію місць для вакцинації від коронавірусної інфекції в декількох пунктах щеплень Бучанського району з метою виявлення проблемних питань та оптимізації роботи цих пунктів. Із входженням Київщини до «червоної» зони кількість бажаючих вакцинуватися зросла врази, що призвело до перенавантаження роботи пунктів щеплень.

Фото без опису

Під час робочого візиту поспілкувався із відвідувачами та працівниками пункту, оглянув умови та оснащення місця для вакцинації.

За результатами виїздів вже готові окремі пропозиції щодо оптимізації роботи пунктів щеплень.

Першим відвідали пункти щеплення в с. Дмитрівка та с. Шпитьки Дмитрівської громади, де за два дні вакцинувалося близько 420 мешканців громади.

У Білогородській громаді оглянули пункти щеплення в с. Білогородка та с. Святопетрівське. За підрахунками лікарів за останні два дні вакцинувалося понад 500 осіб. І на заключення завітали до пункту масової вакцинації у м. Вишневе, де тільки за останній день вакцинувалося понад 800 осіб. Також працюють виїзні мобільні бригади.

Все ще залишаються деякі проблемні аспекти в організації роботи, окремі місця для вакцинації району працюють не так, як вимагається. Загалом керівництво громад та медичний персонал розуміють усю важливості процесу вакцинації для держави та українців, пункти щеплень приймають бажаючих вакцинуватися не тільки в робочі, але й у вихідні дні.

Щиро вдячні лікарям та медичним працівникам, які борються за нашу безпеку кожен день, демонструючи самопожертву і ставлячи нас, своїх пацієнтів, і суспільство на перше місце. І це не пов’язано лише з пандемією. Ми високо цінуємо місію, яку ви обрали.

Окремо хочеться відзначити роботу центру масової вакцинації в Білогородці по вул. Володимирська 17, де до організації процесу залучені волонтери, інтерни та муніципальні служби охорони. Така спільна робота сприяє злагодженості процесу вакцинації та розвантажує роботу медичних працівників.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень