Відбулася онлайн нарада щодо стимулювання процесу приватизації об’єктів незавершеного будівництва Київської області та проведення аудиту державного майна

Дата: 04.11.2021 08:40
Кількість переглядів: 191

Голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко взяв участь у онлайн нараді, під час якої розглядалося питання стимулювання процесу приватизації об’єктів незавершеного будівництва Київської області та проведення аудиту державного майна Київської області, що використовується не за цільовим призначенням.

Фото без опису

Акцентували увагу на забезпеченні прийняття функцій з управління майном, що не увійшло до статутного капіталу господарських товариств у процесі приватизації. Це багатоквартирні житлові будинки, гуртожитки, захисні споруди цивільного захисту, а також інженерну інфраструктуру.

Наразі створена робоча група з питань ефективного використання державного майна в Київській області, ведуться роботи з балансоутримувачами об’єктів державної власності, в ході перевірок виявляється майно з невизначеними органами управління, або таке, що використовується неправомірно.

Домовлено активізувати роботу у цьому напрямку, що пришвидшить темпи приватизації, сприятиме залученню інвестицій в місцеву економіку, покращенню інфраструктури та створенню нових робочих місць.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень