Безпека громади 24/7 на Макарівщині

Дата: 04.11.2021 14:02
Кількість переглядів: 477

03 листопада відкрилась ще одна поліцейська станція у Бучанському районі.

Відтепер безпека жителів Макарівської територіальної громади буде у руках лейтенанта поліції Пінчука Михайла та сержанта поліції Нечая Юрія. Поліцейські офіцери громади працюватимуть цілодобово та обслуговуватимуть 15 населених пунктів Макарівщини. Сама ж поліцейська станція знаходиться за адресою: с. Юрів вул. Вишнева 71.

Поліцейські офіцери громади отримали сертифікати про завершення навчання, помпові рушниці та ключі від службових авто.

У відкритті станції взяли участь начальник Головного управління поліції Київщини Андрій Нєбитов, заступник начальника ГУНП Максим Очеретяний, співробітники управління превентивної діяльності, керівництво Бучанського районного управління поліції та представники місцевого самоврядування.

«Поліцейський офіцер громади  - це новий формат взаємодії з населенням, що має на меті забезпечення повноцінної безпеки громади 24/7», - зазначив у своїй промові Андрій Нєбитов.

Головна мета проєкту "Поліцейський офіцер громади" - забезпечення кожної територіальної громади  окремими офіцерами, які працюватимуть на території, оперативно реагуватимуть на звернення громадян та стануть гарантом дотримання законності та порядку.

Безпека громадян – запорука успіху громади!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень