У Гостомельській громаді відкрився черговий спортмайданчик «Активний парк – локація здорової України»

Дата: 04.11.2021 14:45
Кількість переглядів: 206

Новий спортмайданчик «Активний парк – локація здорової України» офіційно відкрито 4 листопада на теренах Бучанського району у смт Гостомель в парку «Щасливий».

Фото без опису

Це вже другий об’єкт у Гостомельській громаді, який встановлено для реалізації соціального проєкту, започаткованого Президентом України Володимиром Зеленським в рамках програми “Здорова країна”, спрямованого на організацію оздоровчої рухової активності громадян.

У відкритті, зокрема, взяли участь начальник управління гуманітарної політики Бучанської РДА Ярослава Полякова та перший заступник Голови Гостомельської селищної ради Владислав Мовчан.

Мета проекту – зробити спорт доступним для всіх та залучити різні групи населення до оздоровчої рухової активності у місцях масового відпочинку.

На кожну локацію «Активних парків» офіційно на зарплатній основі за рахунок державного бюджету залучено координаторів проекту як відповідальних осіб за парк в кожній громаді.

Ключовими завданнями координаторів стане допомога на місцях для залучення громадян до тренувань в «Активних парках». А також – забезпечувати роботу локації та організовувати оздоровчі заходи, зокрема, руханки, спільні тренування та змагання.

Начальник Управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації Сергій Тимофєєв традиційно вручив спеціалізовану сумку координатору активного парку зі спортивним знаряддям.

На території спортивного майданчику розташовується шведська стінка (гнучкість), лавка (тонус м’язів), бруси та турнік (сила), сходи (витривалість), координаційна лінія та майданчик для занять фітнесом. Також обладнаний навігаційними матеріалами з QR-кодами біля кожного тренажера з доступом до онлайн-тренувань різної складності, інформаційними стендами та стендами з мапою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень