В райдержадміністрації відбулася зустріч з асистентом директора з питань Європи американської організації MANNA Worldwide Кері Кондракі

Дата: 05.11.2021 09:59
Кількість переглядів: 200

4 листопада голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко провів зустріч з асистентом директора з питань Європи американської організації MANNA Worldwide Кері Кондракі. Це християнська організація, що фокусується на піклування про неспроможних дітей в 50 + країнам по всьому світу. Їх місія полягає в рятуванні дітей від бідності і голоду.

Фото без опису

Пані Кері Кондракі звернулась до нас з проханням сприяти в організаційно-адміністративних заходах щодо відкриття Центру для дітей в с. Горбовичі Дмитрівської громади Бучанського району з фінансовим забезпечення зі сторони організації MANNA Worldwide. Цей Центр планують відкрити разом Володимиром Резмером, який вже виховує 6 дітей, в т.ч. прийомних. Пані Кері наголосила, що її організація підтримує і фінансує 14 Центрів для дітей в Європі, і першим, кого вони будуть підтримувати в Україні є пан Володимир Резмер.

Пан Володимир пояснив, що в останні роки в Україні в двічі збільшилася кількість дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Переважна кількість цих дітей влаштовані в інтернатні заклади. Діти повинні зростати в сім’ях рідних батьків, але коли це неможливо, альтернативою біологічній родини може слугувати прийомна сім’я.

Тому він при підтримці організації MANNA Worldwide має бажання відкрити Центр для дітей і взяти на виховання до 25 дітей-сиріт. Приміщення для цього центру вже побудоване. Його площа складає 800 м2, має 22 кімнати, 11 санвузлів, 2 кухні, великий спортивний зал з відповідним устаткуванням для занять фізичною культурою та кімнатою для відпочинку.

То ж для завершення процедурних моментів запросив мене та представників служби у справах дітей Бучанської РДА відвідати цей будинок для запевнення, що приміщення відповідає усім нормам для виховання та проживання дітей у прийомній сім’ї.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень