Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

Дата: 09.11.2021 13:12
Кількість переглядів: 183

Від щирого серця вітаємо вас з професійним святом!

Людина створила культуру, а культура – людину. Людина реалізується в культурі думки, культурі праці й культурі мови. Культура – це не тільки все те, що створено руками й розумом людини, а й вироблений віками спосіб суспільного поводження, що виражається в народних звичаях, віруваннях, у ставленні один до одного, до праці, до мови.

Фото без опису

Сьогодні культура і мова виявилися об’єднаними у просторі духовних цінностей кожної людини і всього суспільства. Недарма ж День працівника культури і День української письменності та мови співпадають.

Національна мова є здобутком культури народу, а висока культура мови неможлива без високої загальної культури. Бо саме прагнення до високого рівня культури змушує людину і поповнювати свій словниковий запас, і багато читати, і довідуватися про щось нове, і оберігати нематеріальні цінності та скарби народу, примножувати і плекати їх, а також передавати увесь цей скарб нащадкам.

Шановні працівники культури і народного мистецтва, Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожної душі та серця, примножуєте велич нашого краю, своєю плідною творчою працею та любов’ю до свого ремесла звеличуєте Бучанський район і нашу рідну Україну!

Низький уклін Вам за вашу святу місію, – зберігати, творити та примножувати національну культуру. Нехай ніколи не згасає творчий вогник у Ваших серцях!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень