За рахунок субвенції з державного бюджету три школи Білогородської громади Бучанського району отримали перші 71 ноутбуки

Дата: 12.11.2021 10:58
Кількість переглядів: 178

На забезпечення якісної, сучасної і доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» за рахунок субвенції з державного бюджету три школи Білогородської громади Бучанського району отримали перші 71 ноутбуки від Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації.

Фото без опису

Наразі компютерним обладнанням забезпечили Опорний заклад освіти "Білогородський заклад загальної середньої освіти №1", Білогородську загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2, Святопетрівську загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів.

До кінця листопада заплановано отримати решту комп’ютерного обладнання ще для двох шкіл Білогородської громади.

Кошти субвенції призначено для закупівлі оснащення, зокрема сучасних меблів для майбутніх перших класів, дидактичних матеріалів, комп’ютерного обладнання, а також для підвищення кваліфікації вчителів щодо сучасних освітніх технологій та методик відповідно до Концепції “Нова українська школа”, впровадження нового Держстандарту базової середньої освіти.

Під час карантинних обмежень особливого значення набуває комп’ютерне обладнання, яке допомагає проводити навчання за допомогою дистанційних технологій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень