Капітальний ремонт басейну в Дитячо-юнацькій спортивній школі Вишневої міської ради

Дата: 12.11.2021 13:37
Кількість переглядів: 245

Вже на початку весни 2022 року мешканці Вишневої громади Бучанського району зможуть користуватись оновленим дитячим басейном в Дитячо-юнацькій спортивній школі Вишневої міської ради. Капітальний ремонт басейна відбувається за кошти міського бюджету.
Фото без опису
Започаткований нині капітальний ремонт зробить басейн майже новим. Будівельні роботи включають повну заміну гідроізоляції чаші басейна, перекладання плитки, нова система фільтрації води, система підігріву і система підтримки температури води, що дозволить значно економити на витратах кубів води, електроенергії та теплоносія.

Фото без опису
Проектом передбачена тепла підлога, встановлення енергоефективної вентиляції, нові вікна і двері, нове якісне енергозберігаюче освітлення, облицювання поверхні стін і укладання підлог плитками приміщення басейну, душових кімнат, роздягальнь, тренерської, убиральнь. У душових кімнатах і роздягальнях будуть замінені душові змішувачі, сантехніка і підвісна стеля.

Однією з головних складових проекту є встановлення ще одного малого басейну для дітей від народження до одного року, який матиме свою систему очистки і підігріву води до необхідної для малечі температури.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень