БЛАГОДІЙНА УКРАЇНА-2021

Дата: 23.11.2021 15:59
Кількість переглядів: 147

Асоціація благодійників України оголошує прийом заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна». Цьогоріч стартував 15-й за рахунком, ювілейний, конкурс, який має на меті відзначити найкращі благодійні та волонтерські ініціативи, реалізовані протягом 2021 року.

У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, волонтерські, благодійні та громадські організації, молодіжні об’єднання, представники медіа та інші – всі, хто надавали благодійну чи волонтерську допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2021 року.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити заявку та надіслати її електронною поштою на адресу: konkurs.blago@gmail.com до 7 березня 2022 року (включно). Заповнюючи заявку, обов'язково потрібно вказати номінації, під які підпадає діяльність благодійника. Цьогоріч оргкомітетом конкурсу визначено 25 конкурсних номінацій.

Термін прийому заявок на конкурс: 4 жовтня 2021 року-7 березня 2022 року. Переможці конкурсу, яких визначить Національна експертна рада конкурсу, нагородять навесні 2022 року. Участь у конкурсі безоплатна.

Детальні умови участі, перелік номінацій, основні етапи конкурсу, положення про конкурс та заявка за лінком в оголошенні: https://vboabu.org.ua/news/4153.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень