Тактико-спеціальні навчання на території Міжнародної логістичної компанії «МЛК»

Дата: 26.11.2021 09:29
Кількість переглядів: 278

25 листопада рятувальники Бучанського районного управління провели навчання на території Міжнародної логістичної компанії «МЛК» в селі Білогородка Бучанського району. Загальна площа двох складських приміщень тут становить більше 100 тис квадратних метрів. Це величезна територія, на якій одночасно перебувають майже 1200 працівників і 200 відвідувачів.

Фото без опису

За задумом навчань, умовна пожежа виникла в котельні складського приміщення внаслідок короткого замкнення електричної мережі. Адміністрація, повідомивши Службу порятунку, провела евакуацію персоналу.

На четвертому поверсі адміністративної будівлі виявлено двох потерпілих. Проведено їх деблокацію та евакуацію.

Вогнеборцям, які прибули на місце умовної пожежі, через задимлення у приміщенні довелося працювати в апаратах захисту органів дихання та зору. У встановлені терміни вогнеборці ліквідували умовну пожежу.

Фото без опису

Крім того, співробітникам підприємства нагадали основні правила пожежної безпеки на робочому місці та детально пояснили порядок використання первинних засобів пожежогасіння.

"Важливу роль у системі підготовки до ліквідації надзвичайних ситуацій відіграють тактико-спеціальні навчання, під час яких рятувальники відпрацьовують питання взаємодії, загальної злагодженості та оперативності. Такі навчальні заходи дають можливість вдосконалити професійні навички та вивчити оперативно-тактичну характеристику підприємства. У свою чергу, персонал об’єкту відпрацьовує свої первинні дії щодо ліквідації надзвичайної ситуації та евакуації людей з об’єкту до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів та інших служб задіяних у цивільному захисті населення" - зазначив начальник оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Київській області Сергій Дишкант.

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень