У Бородянській громаді ведеться активна робота у населених пунктах, де проживають ветерани

Дата: 26.11.2021 12:42
Кількість переглядів: 537

Мобільна Психологічна Служба Бородянського центру соціально-психологічної реабілітації населення продовжує активну роботу у населених пунктах, де проживають ветерани та ветеранки.

Фото без опису

Індивідуальні зустрічі із психологом за місцем проживання ветерана, у звичному для нього захищеному середовищі власної домівки, дозволяють говорити про пережите «тут і сьогодні», не прикриваючись та не замовчуючи глибини проблеми.

Безцінним є продовження розмови з родиною бійця у колі родини. Неформальне спілкування дає змогу краще зрозуміти та оцінити ситуацію у сім`ї. Адже психологу не завжди потрібні прямі питання і відповіді, він здатен відчути і побачити без слів, проявляючи емпатію, активне слухання та психологічну підтримку.

Мобільна Психологічна Служба Бородянського ЦСПР ретельно готується до кожного виїзду та узгоджує плани з родинами.

Фото без опису

У своїй відповідальній місії МПС підсилена ветеранами, яким висловила високий ступінь довіри ветеранська громада. Формат «рівний-рівному» є потужною підтримкою побратиму, це спільний пошук психологічного комфорту та прийняття себе іншим.

У процесі відвертого спілкування ветерани говорять про власні труднощі, обговорюють свої почуття і переживання і, як результат, не тільки визначають ту чи іншу проблему, а й вчаться переформулювати проблему в ціль, аби знайти внутрішні та зовнішні ресурси для її вирішення.

«Відвідуючи центр, завжди можна отримати відповіді на питання, які турбують, - зазначив Олександр, учасник бойових дій із Мирчі, - а сьогодні вдвічі приємніше, що фахівці Центру та побратими відвідали мене вдома!»

Завжди для вас Мобільна Психологічна Служба Бородянського центру соціально-психологічної реабілітації населення:

(063) 244-76-60 - Психологічна допомога
(093) 624-87-25 - Психологічна допомога на виїзді
(068)5341664 - Юридична допомога


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень