Київський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей, що в Копилові, відзначив 18-річчя від дня заснування

Дата: 02.12.2021 21:32
Кількість переглядів: 232

1 грудня Київський обласний Центр соціально-психологічної реабілітації дітей у Копилові Макарівської громади відсвяткував 18 річницю своєї діяльності.

Фото без опису

Центр створений для діток, які опинилися у складних життєвих обставинах. Люблячі та дбайливі працівники Центру

Колективу вдалося відновити віру дітей у дорослих. З центру перестали втікати діти. І величезною заслугою цих позитивних змін є зміна керівництва закладу. Трохи більше року його очолює людина  з великим і чуйним серцем та невичерпною енергією Олег Мохнатюк. Своєю ініціативністю й активністю він об'єднує всіх навколо вирішення проблем центру та дітей, а колектив під його керівництвом створює комфортні умови для дітей, піклується про їхнє сьогодення та робить усе для їхнього щасливого майбутнього.

На святі вихованці Центру продемонстрували свої таланти. Зала наповнилася щирими дитячими посмішками та аплодисментами.

Фото без опису

Наприкінці свята вихованцям та центру вручили щедрі подарунки та солодощі  заступниця Голови Київсьої міської ради Тетяна Семенова, заступник Голови Київської облдержадміністрації Олег Торкунов, очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов, начальник Служби у справах дітей та сім'ї КОДА Ірина Антошко, Голова Макарівської громади Вадим Токар, місцеві депутати та меценати. Кращі працівники Центру отримали Почесні грамот та Подяки та  цінні подарунки.

 

Джерело: прес служба Макарівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень