Тематична зустріч: «Роль органів місцевого самоврядування у забезпеченні якості освіти»

Дата: 03.12.2021 14:21
Кількість переглядів: 196

2 грудня за участі заступника голови Бучанської райдержадміністрації Максима Петльованого відбулася зустріч з теми «Роль органів місцевого самоврядування у забезпеченні якості освіти» у приміщенні Ірпінської СЗШ І-ІІІ ступенів художнього профілю №1 імені А.С. Макаренка.

Фото без опису

Під час зустрічі була презентована «Абетка для директора» — збірки порад, створеної, щоб підтримати директорів шкіл у розбудові внутрішньої системи забезпечення якості освіти.

До Дня місцевого самоврядування Державна служба якості освіти Київської області ініціювала проведення інформаційної кампанії "Успішна громада - якісна школа". Головам територіальних громад були вручені примірники Порадника для голів та управлінців освітою територіальних громад «Повноваження ОМС щодо забезпечення якісної освіти».

Кожен мешканець села, міста чи селища має право на сучасну і якісну освіту. На сьогодні, під час освітньої реформи, створення Нової української школи та процесів децентралізації, питання забезпечення якості освіти - одне з нагальних.

Органи місцевого самоврядування у процесі реформи децентралізації отримали широкі повноваження для вирішення усіх місцевих питань. Водночас їм потрібно вирішити складні завдання та взяти на себе відповідальність за створення освітньої системи, здатної забезпечувати якість освіти та освітньої діяльності у підпорядкованих закладах освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень