КВНЗ КОР "Макарівський медичний фаховий коледж" відзначив своє 65-річчя

Дата: 07.12.2021 08:39
Кількість переглядів: 342

Голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко привітав педагогічний колектив та студентів Комунального вищого навчального закладу Київської обласної ради «Макарівський медичний фаховий коледж» з нагоди святкування 65-річчя з дня його заснування.

Фото без опису

Від себе особисто та від колективу Бучанської районної державної адміністрації за сумлінну працю, професійну компетентність, результативну роботу, вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі Микола Ляшенко вручив грамоти викладачам та працівникам навчального закладу. А також побажав процвітання та професійного росту, а студентам насолоджуватися юністю, та не забувати, що завтра знову в бій за новими знаннями. І в цьому бою вони повинні стати переможцями!

Поміж відзначень та привітань лунали вокальні та хореографічні композиції презентовані своїм викладачам та гостям студентами Макарівського медичного коледжу.

Фото без опису

Також на свято завітали почесні гості з відзнаками та подарунками: Перший заступник Голови Київської обласної ради Ярослав Добрянський, Голова Бучанської районної ради Володимир Дубас, Голова Макарівської селищної ради Вадим Токар, депутат Макарівської селищної ради Олександр Гулак, директор Макарівського Центру надання первинної медико-санітарної допомоги Сергій Соломенко, Голова Київської обласної ради професійних спілок  Василь Хвостіков, Голова Макарівської організації профспілки працівників охорони здоров’я Микола Камінський.

Фото без опису

Коледж  було  створено  шляхом  відмежування  від  Київського  медичного  училища №1  у  1956 р.

Відповідно до рішень Державної акредитаційної комісії від 28 травня 2015 року та наказу МОН України від 10 червня 2015 року Макарівський медичний коледж акредитований як вищий навчальний заклад І рівня акредитації, має право готувати фахівців за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодший спеціаліст на базі повної загальної середньої освіти за денною формою навчання за напрямом підготовки «Сестринська справа» за такими спеціальностями як «Лікувальна справа» та «Сестринська справа». 

Майбутні медики в стінах коледжу зростають не лише професійно, але й стають високоосвіченими людьми, носіями високої загальної, світоглядної і політичної культури з чіткою громадянською позицією. За роки свого існування коледж підготував більше 6 тисяч молодших медичних фахівців, які працюють у всіх областях України.

Макарівський медичний коледж запрошує на навчання всіх, хто бажає здобути професію медичного працівника і готовий у  будь-яку хвилину прийти на допомогу тим, хто її потребує!!! 

Макарівський  медичний  фаховий   коледж  знаходиться  в  смт.  Макарів                 Бучанського району, вул. Шляхетська, 25, тел./факс: (04578) 5-13-73, (04578) 5-24-73.

Web: https://makariv-mmu.at.ua 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень