На Київщині відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування

Дата: 08.12.2021 11:18
Кількість переглядів: 197

7 грудня голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко взяв участь в урочистостях з нагоди Дня місцевого самоврядування в Київській обласній державній адміністрації, на яких були присутні депутати, представники місцевої влади, міські та селищні голови, працівники виконавчого апарату обласної ради та інші.

Почесними грамотами та цінними подарунками нагородили й представників територіальних громад Бучанського району, серед яких Вишневий міський голова Ілля Діков, голова Білогородський сільський голова Антон Овсієнко, Перший заступник Борщагівського сільського голови Олександр Головко, секретар Вишневої міської ради Андрій Чечило, працівники Дмитрівської сільської ради керівник фінансового відділу Лариса Губерначук, Любов Кашхчян та Ольга Євтушенко.

З вітальною промовою до присутніх звернувся очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін.. У своєму виступі він підкреслив, що Київська область не просто живе, вона розвивається, адже незважаючи на труднощі, місцеве самоврядування має всі шанси для його розвитку, збагачення і утвердження. Але перед всіма нами залишається одне спільне завдання – тримати планку та продовжувати на практиці доводити, що Київщина – найкраща!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень