Відбулася онлайн нарада з питань організації та здійснення контролю за дотриманням обмежувальних протиепідемічних заходів у громадських місцях району

Дата: 09.12.2021 09:23
Кількість переглядів: 231

08 грудня голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко разом зі своїми першим заступником Андрієм Діхтяруком та заступником Максимом Петльованим провів онлайн нараду з питань організації та здійснення контролю за дотриманням обмежувальних протиепідемічних заходів у громадських місцях (громадських будівлях, закладах громадського харчування, розважальних закладах, громадському транспорті) у Бучанському районі.

Представники територіальних підрозділів Головного управління Держспоживслужби Київської області та Бучанського районного управління поліції доповіли про стан проведення мобільних груп перевірок щодо дотримання карантинних обмежень в громадських місцях та транспорті на наявність у відвідувачів, працівників і пасажирів сертифікатів про вакцинацію, одужання або ПЛР-тестів.

За результатами наради вирішили активізувати роботу мобільних груп та посилити заходи щодо проведення перевірок. Також надано рекомендації для вирішення проблемних питань у разі їх виникнення.

Нагадуємо, що за порушення карантинних обмежень передбачено адміністративне покарання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень