Оновлення інфраструктури у Бучанському районі в рамках "Великого будівництва" на 2022 рік

Дата: 09.12.2021 11:31
Кількість переглядів: 296

В 2022 році в Київській області заплановано реалізувати 16 об’єктів соціальної інфраструктури у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Загальна сума фінансування складе понад 893 млн. грн., з яких майже 704 млн. грн – кошти державного бюджету, понад 189 млн. грн. – місцеві кошти.

Фото без опису

З початку року буде розпочато будівельно-монтажні роботи в п’яти дитсадках і п’яти школах, а також на п’яти спортивних об’єктах і одному соціально-економічному. Серед них як проєкти «з нуля», так і добудова та реконструкції.

«Київщина стрімко розбудовується. У нас збільшується кількість населення, адже попит оселитись в пристоличному регіоні залишається на високому рівні. Через це виникає гостра потреба в розширенні мережі дошкільних навчальних закладів. Вирішуємо цю проблему і наступного року завершимо реалізацію одразу п’яти проєктів. Працюємо над тим, щоб нові дитсадки з’явились як у містах, так і в селах нашого регіону» - зазначив голова ОДА Василь Володін.

Відтак, у Бучанському районі, напротязі 2022 року заплановано:

  • Дитсадок на 180 місць у селі Бобриця Білогородської громади.
  • Дитсадок для дітей із інвалідністю у місті Вишневе Вишневої громади.
  • Дитсадок в селі Святопетрівське Білогодської громади.
  • Другий корпус дитсадка «Червона шапочка» на 100 місць у селі Михайлівка-Рубежівка Бучанської громади.
  • Добудова корпусу в школі №13 в селищі Гостомель Бучанського району.
  • Реконструкція школи в селі Святопетрівське Білогородської громади.

Крім того, Гостомельська селищна рада захищала ряд проєктів, які були подані на розгляд Київської обласної державної адміністрації на відповідність поданих документів критеріям та умовам програми «Великого будівництва». Серед цих об'єктів і добудова корпусу Гостомельського ліцею № 1. Вже сьогодні оголошено тендер на будівництво нового корпусу навчального заходу.

Крім того, заплановано реконструювати футбольне поле та спортивні майданчики на базі школи № 14 в селищі Гостомель.

Розбудова соціальної інфраструктури – це спільне завдання центральної та місцевої влади. Разом ми отримуємо значні результати, що вже демонструє досвід минулих двох років. Адже саме завдяки ініціативі Президента України та спільній роботі в регіонах вдається оновити та покращити умови життя для наших мешканців!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень