Микола Ляшенко здійснив низку перевірок з дотримання протиепідемічних заходів в районі

Дата: 10.12.2021 11:13
Кількість переглядів: 175

9 грудня голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко здійснив низку перевірок за дотриманням обмежувальних протиепідемічних заходів у торгівельних закладах, закладах громадського харчування та громадському транспорті в Макарові та Бородянці Бучанського району.

Фото без опису

Разом з представниками Держспоживслужби та патрульної поліції Бучанського району перевірили наявність у відвідувачів, працівників та пасажирів сертифікатів про вакцинацію, одужання або ПЛР-тестів.

На прохання громадян, Микола Ляшенко пояснив, що в разі відсутності додатку Дія у смартфоні, можна пред’являти паперове свідоцтво про вакцинацію, в якому обов’язково мають бути реквізити, а саме: інформація про вид щеплення, кількість доз щеплення, підпис лікаря та печатка офіційної установи охорони здоров’я

Всі дані про вакцинацію громадян вже є в реєстрі, який також підключений до міжнародних баз. Працівники, які перевірятимуть свідоцтва про вакцинацію, мають пересвідчитися в достовірності свідоцтва, адже відомі випадки їх підробки, що може бути причиною поширення хвороби – під час перевезень, відвідувань закладів, ринків, торговельних майданчиків.

"У випадку виявлення підробки сертифікату про вакцинацію та спроби скористатися ним, за порушення карантинних умов порушники будуть притягуватися до адміністративної або кримінальної відповідальності, - застеріг Голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень