Незабаром в Ірпінській громаді відкриють новий лікувальний корпус Ірпінської центральної міської лікарні із сучасним, модернізованим та технічно облаштованим приймальним відділенням

Дата: 13.12.2021 10:11
Кількість переглядів: 229

На минулій неділі 10 грудня Голова Бучанської районної державної адміністрації Микола Ляшенко разом із заступником Голови Київської облдержадміністрації Олегом Торкуновим проконтролювали хід будівництва лікувального корпусу Ірпінської центральної міської лікарні з метою виявлення проблемних питань щодо встановлення сучасного дороговартісного медичного обладнання (комп’ютерний томограф, апарати ультразвукової діагностики, штучної вентиляції легень, рентген-апарат, комплект ендоскопічного обладнання, лабораторне обладнання).

Фото без опису

Нагадую, що будівництво нового лікувального корпусу лікарні із сучасним, модернізованим та технічно облаштованим приймальним відділенням реалізовується у рамках проекту Президента України Володимира Зеленського «EMERGENCY 2020».

В ході роботи також було виявлено низка недоліків, які не відповідають впровадженню принципів безбар’єрності згідно Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року, яка була розроблена за ініціативи першої леді Олени Зеленської та на виконання Указу Президента. Рекомендовано врахувати стандарти комфорту та безпеки для маломобільних груп населення та дотримуватися усіх будівельних норм при облаштуванні інклюзивного простору.

Наразі у новому лікувальному корпусі поліклініки інтенсивно проводяться ремонтні роботи, облаштовуються внутрішні та зовнішні комунікації, а також облаштовують прилеглу територію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень