Білогородській громаді виділено 1 млн. гривень на відновлення багатоквартирного будинку після пожежі

Дата: 13.12.2021 10:22
Кількість переглядів: 280

З резервного фонду обласного бюджету Київської області виділять один мільйон гривень на відновлення після пожежі багатоквартирного будинку в с. Білогородка Бучанського району. Відповідне розпорядження підписав голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

Фото без опису

«Питання відновлення після пожежі житлового багатоквартирного будинку в Білогородці, де 21 червня сталась пожежа, ми тримали на контролі. І, як і обіцяли раніше, виділили 1 млн. грн. з резервного фонду Київської ОДА для проведення першочергових ремонтних робіт вже у цьому році. Люди повинні отримати можливість повернутися до своїх домівок, і обласна влада не могла залишатися осторонь в цьому питанні. Кошти будуть переведені до бюджету Білогородської селищної ради», – підкреслив голова ОДА Василь Володін.

Він додав, що це лише частина коштів, які потрібні для проведення всіх необхідних робіт. В наступному році обласна та місцева влада повернуться до питання пошуку джерел фінансування для завершення робіт.

Як зазначалося раніше, ще 1 млн. грн. на ремонті роботи має виділити з резервного фонду громада Білогородки.

Пожежа в п’ятиповерховому житловому будинку в Білогородці сталася 21 червня, коли у квартирі на третьому поверсі стався вибух з послідуючим горінням.

Джерело: пресслужба Київської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень