Виїзний захід у Дмитрівській територіальній громаді

Дата: 17.12.2021 11:53
Кількість переглядів: 310

Києво-Святошинським районним центром зайнятості проведено виїзний захід для жителів Дмитрівської  громадиМета заходу - інформування населення про послуги служби зайнятості, вакансії і порядок реєстрації безробітних, інформованість зайнятого і незайнятого населення громади щодо переваг легальної зайнятості, документального оформлення при працевлаштуванні, мотивування до легального працевлаштування, а також: надання комплексних послуг щодо підвищення поінформованості про послуги служби зайнятості, оволодіння технологіями пошуку роботи та ознайомлення з актуальними вакансіями.

Громадян,  які прийшли на консультацію, ознайомили зі станом ринку праці, та актуальними вакансіями.

Також, відбулася робоча зустріч директора Києво-Святошинського районного центру зайнятості Іванова Андрія Вікторовича та керівника Дмитрівської територіальної громади Дідича Тараса Тарасовича. Під час зустрічі було обговорено партнерські відносини та послуги, що надаються службою зайнятості, зокрема,  щодо можливості підбору персоналу та працевлаштування незайнятого населення територіальної громади.

Присутні отримали нагоду дізнатися про порядок реєстрації безробітних, умови участі в громадських та інших роботах тимчасового характеру, проходження професійного навчання тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень