Микола Ляшенко привітав з новорічними святами дітей з прийомних сімей та дитячого будинку сімейного типу

Дата: 20.12.2021 14:50
Кількість переглядів: 212

Щороку, напередодні Новорічних та Різдвяних свят, кожна дитина мріє про диво, про здійснення найзаповітніших мрій та про втілення справжньої новорічної казки. Не є виключенням і діти, які з різних причин не відчували тепла та любові від рідних батьків. Такі діти виховуються в прийомних родинах та дитячих будинках сімейного типу, що функціонують в Бучанському районі.

Фото без опису

Тож 20 грудня з нагоди свята Святого Миколая Чудотворця у Гостомельському будинку культури «Чотири Лева» Голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко привітав батьків-вихователів та їх дітей-вихованців з прийомних сімей, а також прийомних батьків і прийомних дітей з дитячих будинків сімейного типу з прийдешніми новорічними та різдвяними святами та побажав всім тепла і родинного затишку, мирного неба над головою та  успіхів у новому 2022 році! Окрім теплих слів вдячності дорослим за дарований дітям затишок та тепло родинного вогнища, Микола Ляшенко висловив свою готовність і в подальшому сприяти вирішенню проблемних питань, підтримувати ці родини та піклуватись про них.

Фото без опису

Чудовою виставою студія-театр «Колоритми» Борщагівської громади зустріли дітей та подарували незабутні емоції, казкову атмосферу та щасливі посмішки малечі та їх батькам-вихованцям, а в кінці дійства разом з депутатом Бучанської районної ради Василем Феєром вручили смачні подарунки дітлахам.

Фото без опису

Бучанська районна державна адміністрація щиро вдячна спонсорам, які долучилися до привітань та надали солодкі подарунки, а саме: ДП «Жулянский машинобудівний завод «ВІЗАР», ПСП «Колос», сільськогосподарському кооперативу «Ягідка», ТОВ «Агроленд» та ТОВ «Агрофірма Київська».

Також у заході взяли участь заступник Голови Марина Загвоздкіна, в.о. начальника служби у справах дітей Любов Дубінчук та завідувач сектору культури, молоді та спорту Бучанської райдержадміністрації Сергій Виговський.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень