В райдержадміністрації відбулася нарада щодо питань організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти району

Дата: 21.12.2021 19:40
Кількість переглядів: 142

21 грудня заступник голови Бучанської райдержадміністрації Максим Петльований провів робочу нараду за участю представників Вишневої міської ради та відділу освіти Вишневої міської ради, управління Державної служби якості освіти у Київській області та управління гуманітарної політики Бучанської райдержадміністрації.

Фото без опису

В ході робочої наради була опрацьована скарга мешканців с. Крюківщина Бучанського району з приводу порушення вимог законодавства під час проведення конкурсу на посаду керівника однієї з шкіл Вишневої територіальної громади, а також обговорили питання порядку проведення конкурсів на посади керівників закладів осівти та інших повноважень органів місцевого самоврядування  щодо забезпечення дітей якісною освітою, та питання діяльності Державної служби якості України стосовно проведення інституційних аудитів в закладах загальної середньої освіти.

Окремо представниками управління Державної служби якості освіти у Київській області були роз’яснені положення законодавства та надані рекомендації Вишневій міській раді щодо забезпечення публічності та прозорості при проведенні конкурсів, зокрема доцільності використання інституційних аудитів та їхніх результатів для забезпечення ефективності освітнього процесу.

То ж впевнені, що завдяки тісній комунікації усіх органів влади зможемо вибудувати всі освітні процеси на високому рівні та у відповідності до чинного законодавства.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень