Україна має достатній потенціал, щоб забезпечити себе власним енергетичним ресурсом, — Денис Шмигаль

Дата: 22.12.2021 13:24
Кількість переглядів: 179

Уряд продовжує роботу в напрямку залучення інвесторів до реалізації проектів на умовах державно-приватного партнерства. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час виступу на конференції «Дипломатія 30. Стратегія сильної держави» 22 грудня.

Фото без опису

«За останній рік Україна уклала 11 угод про розподіл продукції для нарощення власного видобутку газу. Україна має достатній потенціал, щоб забезпечити себе власним енергетичним ресурсом», — відзначив очільник Уряду.

Як зауважив Прем’єр-міністр, угоди про розподіл продукції плануються й у сфері видобутку та переробки критичної сировини. За його словами, Україна має величезні інвестиційні переваги в цьому напрямку.

«Потрібно консолідувати зусилля для залучення іноземних інвесторів, які на умовах державно-приватного партнерства будуть створювати інфраструктуру в Україні, будуть продовжувати інвестувати у видобуток й переробку корисних копалин», — підкреслив очільник Уряду.

Також Денис Шмигаль зазначив, що вже наступного року почнеться будівництво першого автобану в Україні «Краковець — Броди — Рівне». Крім того, є зацікавленість інвесторів до реалізації ще 6 концесійних автодоріг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень