У "Добропарку", що знаходиться поблизу с. Мотижин Макарівської селищної ради, відкрилася резиденція Доброчара та безліч зимових локацій для відпочинку і фотосесій

Дата: 28.12.2021 11:22
Кількість переглядів: 358

Щойно зима нам відкрила свої двері, а вже з‘явилося стільки варіантів активного відпочинку довкола

Добропарк у селі Мотижин Макарівської селищної ради.

Завітавши сюди до зимової казки, на вас чекатиме чарівний ліс кольору та світла, яскраві декорації, парк ілюмінацій, снігова гірка, фудкорт та пишно вбрана красуня-ялинка.

А також для вас є дуже цікава та незвична новина! Упродовж двох місяців для відвідувачів Добропарку вперше буде працювати Резиденція Доброчара – товариша Святого Миколая!

Кожна кімната Резиденції оповита таємничою атмосферою справжнього Різдва. Тут вас зустрінуть казкові ельфи Добрики – помічники Доброчара, які проведуть вітальнею Чарівника. А сам Доброчар чекатиме у своєму кабінеті, щоб привітати зі святами та зробити яскраві світлини. На виході з Резиденції ви зможете придбати сувенірну продукцію на згадку.

І це ще не все! Навколо Резиденції на гостей чекають п’ятдесят неймовірних світлових 3D-фігур: сніговики, олені, пінгвіни, іграшки, новорічні казкові герої та атракціони.

Та й голодними ніхто не залишиться. Посмакувати теплі та дуже смачні страви можна у місцевих кафе.

 

Управління туризму КОДА

https://www.facebook.com/tourismKODA


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень