Колектив Бучанської райдержадміністрації здійснює дитячі мрії: Святий Миколай існує!

Дата: 28.12.2021 16:21
Кількість переглядів: 477

Для кожної дитини Новий рік — це час несподіваниого здійснення мрій, бажані подарунки, радість, коли навколо присутні чарівник Святий Миколай, казкові дива, віра в добро. Діти з трепетом чекають приходу Нового року і зустрічають його з незвичайним захопленням.

Фото без опису

Так сталося, що на адресу Бучанської районної державної адміністрації надійшли листи від маленьких українців: Женічки Панкратової (6 років, м. Енергодар Запорізької області), Віті Бабохіна (3 роки, м. Бровари Київської області), Єгора Махаринця (11 років, м. Черкаси), дівчинки Богдани (с. Юрівка Уманського району Черкаської області), Тимура Худолія (учня 2 класу, м. Сєвєродонецьк Луганської області). Листи були адресовані Святому Миколаю з розповідями про своє життя в садочку, школі, про своїх батьків, сестричок, братиків, з побажаннями усім своїм рідним здоров’я та щасливої долі, обіцянками гарно вчитися, допомагати батькам, бути слухняними та чемними, та  звісно з проханнями про подарунки та солодощі.

Фото без опису

Раніше, за адресою Бучанської РДА, була резиденція Святого Миколая, але в цьому році її перенесли. То ж Голова Бучанської районної державної адміністрації Микола Ляшенко разом з колективом не міг залишитися осторонь та спільними зусиллями вирішили  здійснити дитячі мрії і подарувати дітям солодощі, подарунки та віру у чарівника Святого Миколая.

Фото без опису

Микола Ляшенко та колектив Бучанської райдержадміністрації вітає усіх дітей України з прийдешнім Новим 2022 роком та Різдвом! Нехай якнайдовше і частіше здійснюються дитячі мрії та маленькі серця наповнюються радістю і щастям! Вірте в себе, любите всією душею, щоб кожен ваш новий день починався з посмішки і був схожий на добру казку!

 

 

Сподіваємося, що подарунки прийдуть вчасно!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень