Задачі щодо формування тероборони Бучанського району

Дата: 05.01.2022 09:06
Кількість переглядів: 193

4 січня Голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко  провів зустріч з Головою Немішаївської територіальної громади Петром Перевозником та представниками 133 батальйону територіальної оборони Бучанського району.

Фото без опису

З огляду на те що з 1 січня вступив в силу Закон України «Про основи національного спротиву» ця зустріч була дуже насичена та продуктивна.

Питання, що піднімалися під час бесіди, були присвячені обговоренню щодо постійного пункту розміщення батальйону Сил ТРО Бучанського району, створенню добровольчих формувань територіальних громад, захист цивільного населення та об’єктів критичної інфраструктури. Опрацьовували можливі процеси розгортання, розуміння і відпрацювання місця і ролі кожного суб’єкта національного спротиву, забезпечення першочергових потреб населення у разі знеструмлення, зникнення Інтернету та інших кризових ситуацій визначатимуть нашу життєздатність.

По закінченню зустрічі Микола Ляшенко наголосив, що захист суверенітету і територіальної цілісності України, забезпечення її економічної та інформаційної безпеки є найважливішими функціями держави, справою всього Українського народу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень