«Урок мужності» від курсантів Київського інституту Національної гвардії України

Дата: 12.01.2022 14:52
Кількість переглядів: 420

В рамках національно-патріотичного виховання цивільної молоді та заходів профорієнтації старшокласників закладів повної загальної середньої освіти старший лейтенант по роботі з особовим складом Ірина Дехтяренко та курсанти Київського інституту Національної гвардії України (КІНГУ)  провели «Урок мужності» у трьох навчальних закладах середньої оствіти Бучанського району, а саме в ліцеї № 2 в смт. Гостомель,  ліцей № 3 в с. Горенка та ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 18 в с. Коцюбинське.

Фото без опису

Під час зустрічі школярам були продемонстровані відеоролики про проходження навчального процесу при здобутті вищої військової освіти за спеціальностями «Право» та «Державна безпека», про практичні заняття в «польових» умовах, а також презентація діючих курсантів Київського інституту Нацгвардії Юрія Яремчука, Дмитра Лазненка та Михайла Кисіля.

Фото без опису

Зустрічі були цікавими, школярі виявили інтерес до навчання в інституті, задавали багато запитань та отримали на них вичерпні відповіді.

Фото без опису

Перевагами навчання у зазначеному закладі є:

  • Зручне місцезнаходження інституту (вул. Житомирське шосе, 19, Сосновий бір, Київ);
  • Термін навчання зараховується до терміну проходження військової служби;
  • Навчання за стандартами НАТО та ЄС;
  • Гарантоване працевлаштування після закінчення вишу;
  • Державне забезпечення;
  • Стипендії усім без винятку;
  • Безоплатна кваліфікована медична допомога у військово-медичних закладах охорони здоров’я;
  • Гарантії соціального і правового захисту військовослужбовців;
  • Офіцерське звання та інше.

Звертаємо увагу, що 20 січня об 13.30 для випускників закладів повної загальної середньої освіти, їх батьків відбудеться «День відкритих дверей Київського інституту Національної гвардії України» за адресою: м. Київ, вул. Оборони Києва, 7. 

Впродовж заходу студенти КІНГУ проведуть для гостей екскурсію, під час якої всі охочі матимуть змогу ознайомитися з навчально-матеріальною базою, умовами навчання й проживання студентів, специфікою підготовки майбутніх офіцерів для Національної гвардії України, переглянути військову техніку та зразки стрілецької зброї та спеціальних засобів, виступи військовослужбовців – студентів, які продемонструють вміння та навичок військової справи та отримати відповіді на питання щодо вступу в поточному році.

Телефон для довідок: 098 001 3015


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень