У Бучанському районі створять найбільшу футбольну асоціацію в Київській області

Дата: 13.01.2022 12:37
Кількість переглядів: 350

13 січня Голова Бучанської райнної державної адміністрації Микола Ляшенко провів зустріч з Головою Києво-Святошинської районної асоціації футболу Валерієм Чалим та Головою Бучанської міської асоціації футболу, депутатом Бучанської міської ради Василем Олексюком.

Фото без опису

У зв’язку із адміністративно-територіальною реформою та за рішенням Київської об’єднаної федерації футболу вирішили у 2022 році створити Бучанську районну асоціацію футболу, до складу якої увійдуть Буча, Гостомель, Ірпінь, Коцюбинське, велика частина Києво – Святошинського, Бородянський та більша частина Макарівського району.

Загалом в Київській області планується створити 7 районних асоціацій футболу, та Бучанська районна асоціація буде найбільшою.

Фото без опису

Наразі ведеться робота щодо підготовки Статуту асоціації; узгоджуються дати проведення установчих зборів засновників; готується відповідний пакет документів, пошук відповідного приміщення під офіс асоціації тощо.

Микола Ляшенко підтримав рішення створити потужну і найбільшу асоціацію футболу в Бучанському районі.

"Розвиток  спорту – одне з ключових завдань для Президента України Володимира Зеленського. Про це красномовно вказують результати реалізації програми «Велике будівництво». Для прикладу спортивна перлина Бучанського району «Академія спорту» у м.  Буча, яка була визнана одним із найзнаковіших проєктів в Україні у минулому році. Активна молодь, діти та підлітки громад Бучанського району з радістю відвідують як комунальні, так і приватні спортивні секції: боротьба, волейбол, бокс, баскетбол та, звичайно ж, футбол. Спортивна інфраструктури громад постійно розвивається та вдосконалюється, і підштовхує молодь, дітей до заняття таким чудовим видом спорту як футбол! Впевнений, що здобутки і перемоги на футбольній ниві не тільки в Київській області, а у по Україні,  будуть за Бучанським районом, - зазначив Микола Ляшенко.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень