У районі Жулянського шляхопроводу планується нова пасажирська платформа

Дата: 19.01.2022 09:24
Кількість переглядів: 651

18 січня заступник Голови Бучанської районної державної адміністрації Денис Денисюк взяв участь у комісійному обстеженні та виборі місця розташування нової пасажирської платформи у районі Жулянського шляхопроводу.

Фото без опису

У зборах взяли участь представники Вишневої та Борщагівської громад, Південно-західної залізниці, КМДА, Київської обласної державної адміністрації, Київ Сіті Експрес.

Фото без опису

Під час обстеження території обговорили забезпечення потрібної пропускної та переробної спроможності залізничної лінії, можливості розвитку споруд та пристроїв станції на перспективу, безпеку руху поїздів та маневрової роботи, безпеку пасажирів та робітників станції, ув’язку з проєктами розвитку інших видів транспорту в пунктах стикування для безперебійної передачі вантажів та пасажирів, ув’язку  з розвитком міста та інших населених пунктів тощо.

Фото без опису

За результатами обговорення та обстеження домовилися вже 20 січня за участі інженерів Вишневої, Борщагівської громад, Південно-західної залізниці розробити ескізний проєкт нової платформи та пішохідних переходів для подальшого опрацювання зазначеного об’єкта.

Слід зазначити, що нова пасажирська платформа передбачає розвантаження  автомобільних маршрутів, особливо у ранкові та вечірні години «пік». Крім того, нову платформу планують розмістити між ж/д станціями в м. Вишневе (3,5 км) і  Київ-Волинський (1,8 км).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень