Виїзний захід у Дмитрівській територіальній громаді

Дата: 21.01.2022 09:10
Кількість переглядів: 196

Києво-Святошинським районним центром зайнятості 19.01.2021 року проведено виїзний захід для жителів Дмитрівської  громади.

Фото без опису

Мета заходу- інформування населення про послуги служби зайнятості, вакансії і порядок реєстрації безробітних, інформованість зайнятого і незайнятого населення громади щодо переваг легальної зайнятості, документального оформлення при працевлаштуванні, мотивування до легального працевлаштування, а також: надання комплексних послуг щодо підвищення поінформованості про послуги служби зайнятості, оволодіння технологіями пошуку роботи та ознайомлення з актуальними вакансіями.

Громадян,  які прийшли на консультацію, ознайомили зі станом ринку праці, та актуальними вакансіями. Присутні дізналися про нові підходи в обслуговуванні клієнтів, електронні сервіси, про введення у використання QR- кодів, за допомогою яких потрапити до Інтернет-ресурсів служби зайнятості можна в один клік з будь-якого мобільного гаджету, на якому встановлена спеціальна програма для сканування QR- кодів. Це розширює спектр пошуку роботи, дає можливість отримати інформацію сьогодні і зараз без черг та безпосереднього спілкування з фахівцем


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень