Презентація військової служби за контрактом у Державній прикордонній службі України

Дата: 21.01.2022 09:14
Кількість переглядів: 352

19 січня 2022 року, Києво-Святошинським районним центром зайнятості  на замовлення Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» Державної прикордонної служби України, було проведено Презентацію роботодавця для осіб, які перебувають на обліку в службі зайнятості та шукають роботу. Участь у заході взяли 12 осіб, які відповідають вимогам роботодавця.

Фото без опису

Представники Державної прикордонної служби-начальник відділу комплектування ДПСУ Заречний Анатолій Михайлович та інспектор прикордонної служби І категорії групи паспортного контролю ВПС «Жуляни» Давиденко Володимир Сергійович презентували військову службу за контрактом у Державній прикордонній службі України. Шукачі роботи дізнались про загальний зміст, умови і терміни проходження військової служби за контрактом у підрозділах ДПС, вакантні військові посади-інспекторів прикордонної служби, водіїв, зв’язківців. Основними вимогами до кандидатів є: громадянство України, придатність за станом здоров’я до військової служби, фізична підготовка, психологічна та професійна придатність.

Фото без опису

Військовослужбовці за контрактом мають пріоритетне право вступу до вищого навчального закладу – Національної академії Державної прикордонної служби України з можливістю отримання вищої освіти та офіцерського звання.

Всі зацікавлені особи отримали вичерпні відповіді на питання, взяли роздаткові і інформаційні матеріали.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень