В с. Крюківщина Бучанського району можна побувати на майстер-класі з виготовлення твердих та м'яких видів сиру
А Ви знаєте, що на Київщині можна поєднати гастрономічний туризм з пізнавальним на майстер-класах Школа Сыроделия Ирины Демьянюк. Це перша крафтова сироварня, яка була створена в Київській області та друга в Україні. В 2021 році вона війшла у Дороги вина та смаку Київщини.
Пропонуємо Вам нову захоплюючу подорож у світ сироваріння. У школі сироваріння Ірини Дем'янюк Ви зможете самі зварити:
- Фонталь - дивовижний сир з ароматною митою шкоринкою, фруктовим смаком і ніжною текстурою. Цей сир ідеально підходить до приготування фондю.
- Камамбер - ніжний, вершковий сир з білою шубкою і грибним ароматом.
- Монтазіо. Свою назву сир отримав на честь гори в Альпах. Сир має світло-жовтий відтінок та невеличкі дірочки.
- Стилтон - сир з пліснявою, насичений смаком - король сирів.
- Пекоріно - пряний і пікантний твердий сир з неповторним смаком та багато інших.
- Окрім цього протягом навчання Ви дізнаєтесь як підібрати молоко для сироваріння, що таке мікробіологія молока, яка різниця між козиним та коров'ячим молоком і які особливості роботи з ними.
Відкрийте для себе новий світ сироваріння. Адже всі ці сири можна зварити вдома!
Підробиці на ФБ сторінці Школа Сыроделия Ирины Демьянюк
https://www.facebook.com/tourismKODA