В с. Крюківщина Бучанського району можна побувати на майстер-класі з виготовлення твердих та м'яких видів сиру

Дата: 24.01.2022 10:12
Кількість переглядів: 426

А Ви знаєте, що на Київщині можна поєднати гастрономічний туризм з пізнавальним на майстер-класах Школа Сыроделия Ирины Демьянюк. Це перша крафтова сироварня, яка була створена в Київській області та друга в Україні. В 2021 році вона війшла у Дороги вина та смаку Київщини.

Фото без опису

Пропонуємо Вам нову захоплюючу подорож у світ сироваріння. У школі сироваріння Ірини Дем'янюк Ви зможете самі зварити:

- Фонталь - дивовижний сир з ароматною митою шкоринкою, фруктовим смаком і ніжною текстурою. Цей сир ідеально підходить до приготування фондю.

- Камамбер - ніжний, вершковий сир з білою шубкою і грибним ароматом.

- Монтазіо. Свою назву сир отримав на честь гори в Альпах. Сир має світло-жовтий відтінок та невеличкі дірочки.

- Стилтон - сир з пліснявою, насичений смаком - король сирів.

- Пекоріно - пряний і пікантний твердий сир з неповторним смаком та багато інших.

- Окрім цього протягом навчання Ви дізнаєтесь як підібрати молоко для сироваріння, що таке мікробіологія молока, яка різниця між козиним та коров'ячим молоком і які особливості роботи з ними.

Відкрийте для себе новий світ сироваріння. Адже всі ці сири можна зварити вдома!

Підробиці на ФБ сторінці Школа Сыроделия Ирины Демьянюк

https://www.facebook.com/tourismKODA


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень