Чергова нарада з питань створення офіційної символіки Бучанського району

Дата: 27.01.2022 12:22
Кількість переглядів: 175

26 січня Голова Бучанської районної державної адміністрації Микола Ляшенко в черговий раз провів нараду, присвячену символіці Бучанського району.

Фото без опису

За участі заступника Голови Бучанської райдержадміністрації Максима Петльвоного, депутата Бучанської районної Ради Романа Бахтігареєва, головного спеціаліста відділу містобудування та архітектури Бучанської РДА Людмили Пащенко розглядали доопрацьовані проєкти герба, прапора, туристичного логотипу та стел на в’їздах.

На нараді також були присутні і автори символіки:  народна майстриня Ольга Угвіненко та науковий співробітник Інституту історії України Національної академії наук України, кандидат історичних наук Віталій Перкун.

"Надзвичайно важливо, щоб геральдичні символи, які покликані репрезентувати район, за змістом підкреслювали самобутність і особливості Бучанського району, об`єднувалися довкола спільної мети, відповідали вимогам сьогодення, потребам району та  його розвитку" - зазначив Микола Ляшенко.

За результатами наради вирішили звернутися до історичних архівів, щоб віднайти спільні  історичні, культурні, соціально-економічні та інші місцеві особливості і традиції, та,  по можливості, використати вдалі деталі зі старих символів регіону у новій символіці Бучанського району.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень