ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ КОЛЕГІЇ

Дата: 27.01.2022 14:57
Кількість переглядів: 717

Саме підведенню підсумків роботи Бучанської районної державної адміністрації за 2021 рік та напрацюванню завдань щодо підвищення ефективності роботи у 2022 році було присвячено засідання колегії, яке відбулось під головуванням Голови Бучанської райдержадміністрації Миколи Ляшенка сьогодні, 27 січня 2022 року.

Фото без опису

У ході засідання було заслухано доповіді щодо досягнень та результатів роботи за 2021 рік, виклики та вирішення покладених на адміністрацію завдань звітного періоду у новоствореному районі. При цьому відмічено сталу позитивну динаміку по основних напрямках роботи.

Фото без опису

Обговорили проблемні питання діяльності відділів та шляхи їх вирішення, оскільки завжди працюємо на якісний, а не кількісний результат.

Фото без опису

Результатом дискусій та заслуховування доповідей по напрамах виконання Програми економічного, соціального та культурного розвитку Бучанського району Київської області за 2021 рік,  про стан виконання та реалізації делегованих повноважень Бучанської районної ради VIII скликання Київської області, звіт про виконання районного бюджету Бучанського району за 2021 рік та про підсумки роботи зі зверненнями громадян, які надійшли до Бучанської районної державної адміністрації  Київської області у 2021 році стало напрацювання пропозицій щодо вдосконалення соціально-економічного розвитку для району на 2022 рік.

Фото без опису

Зокрема, прийнято рішення, які мали б сприяти підвищенню ефективності роботи та визначено:

1. Цілі, пріоритети та основні напрямки діяльності Бучанської районної державної адміністрації на 2022 рік;

 2. Актуальні питання щодо збалансування та додаткових джерел надходжень до районного бюджету, його наповнення, фінансового та господарського забезпечення.

3. Забезпечення виконання та реалізації делегованих повноважень Бучанської районної державної адміністрації.

Фото без опису

 Особлива увага була приділена дотриманню вимог законодавства при розгляді звернень громадян та наголошено на оперативному вжитті усіх передбачених заходів на відновлення прав та законних інтересів заявників.

Фото без опису

У Першому засіданні колегії Бучанської районної державної адміністрації також взяли участь керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники ДСНС, Держпродспоживслужби, податкової служби, окружної прокуратури, національної поліції, Пенсійного фонду, районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, керівники ДП лісового господарства, інших територіальних органів виконавчої влади у Бучанському районі Київської області.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Схвалені проекти документів будуть передані для розгляду депутатами районної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень