Міні-ярмарок вакансій – дієвий захід з підбору працівників

Дата: 28.01.2022 12:14
Кількість переглядів: 224

Для якісного задоволення кадрових потреб та ефективного підбору персоналу на замовлення роботодавця,  минулого вівторка, в приміщенні  Києво - Святошинського районного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій для комунального підприємства «Вишнівськтеплоенерго».

Фото без опису

Підприємство засновано в 1995 році. Основний вид діяльності підприємства – забезпечення діяльності з виробництва, транспортування, постачання теплової енергії у м. Вишневому та с. Крюківщині.

В заході взяли участь: заступник директора КП «Вишнівськтеплоенерго»- Микола Максимчук, головний бухгалтер-Алла Юрченко, інспектор з кадрів-Раїса Данилюк.

Перед запрошеними виступила головний бухгалтер                                   

КП «Вишнівськтеплоенерго» - Алла Юрченко, яка презентувала основні напрямки діяльності підприємства, ознайомила присутніх з актуальною вакансією бухгалтера, надала інформацію про посадові обов’язки, завдання, транспортну доступність та рівень заробітної плати. Кожен присутній мав змогу отримати компетентну відповідь на поставлене запитання. 

У заході прийняли участь 7 осіб з числа безробітних, які перебувають на обліку у Києво-Святошинському районному центрі зайнятості. Запрошені пройшли співбесіду з роботодавцем, після якої було домовлено додаткову зустріч з тими особами, яких дана вакансія зацікавила.

Захід завершився позитивними враженнями і показав, що є актуальним, як для громадян які шукають роботу, так і для роботодавців, зацікавлених у підборі персоналу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень