Відбулися громадські слухання щодо будівництва Великої кільцевої автодороги навколо міста Києва

Дата: 31.01.2022 11:29
Кількість переглядів: 172

28 січня під головуванням Голови Бучанської районної державної адміністрації  Миколи Ляшенка відбулися громадські слухання щодо будівництва Великої кільцевої автодороги навколо міста Києва від автомобільної дороги Київ – Чоп (М-06) до автомобільної дороги Київ – Одеса (М-05) (орієнтовною площею 220 га) на території Бучанського району Київської області.

Фото без опису

На підставі звернення Служби автомобільних доріг у Київській області до Бучанської районної державної адміністрації з метою врахування стратегій розвитку Київської області, інтересів громадян, новостворених територіальних громад Бучанського району, Бучанською районною державною адміністрацією було видане розпорядження № 52 від 07.05.2021 про розроблення містобудівної документації на місцевому рівні - детального плану території.

Фото без опису

Метою проведення громадських слухань було врахування пропозицій та зауважень мешканців району, думок фахівців щодо представленого громадськості детального плану території.

У слуханнях взяли участь представники Бучанської райдержадміністрації, Білогородської та Дмитрівської громад, представники громадськості, розробник ТОВ "Інституту територіального планування".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень