Історична спадщина – це головне багатство кожної громади

Дата: 08.02.2022 11:07
Кількість переглядів: 233

Бучанський район складається із 12 громад, кожна з яких має свою особливу історію, свої красиві місця, видатних людей, якими пишаються місцеві мешканці, але про які мало відомо як в межах району, громади, так і поза ними.

Тому для розкриття туристичного потенціалу для самої громади та позитивний іміджу серед інших районів та громад Київської області, і навіть усієї України, на порталі «Мандруй Київщиною» можна додати туристичну локацію кожної громади Бучанського району. Це абсолютно безкоштовно.

Для використання в роботі можна використати brandbook Київщини.

Що може привабити туристів у Вашій громаді?

Ми більше ніж впевнені, що в кожній громаді Бучанського району дуже багато локацій з вау-ефектом, про які навіть в рамках громади не всі знають. А це може стати туристичним магнітом не тільки для мешканців громади, сусідніх громад і районів, а й для іноземних туристів. Варто тільки про це розповісти.

Плюс ще й в тому, що в нас є цікаві дикі місцини, яких доволі мало на розвинених курортах інших країн, багато локацій мають цікаве історичне підґрунтя з фактами і місцевими традиціями, які можна завернути і продавати туристам.

Ну звісно і місцева кухня, яка приваблюватиме туристів не менше за легенди і цікаві історії.

Долучайтеся до проєкту «Мандруй Київщиною», популяризуйте історичні і туристичні місця своєї громади. Будьте сміливішими, вірте в себе та  реалізуйте свою мрію і вже  через кілька років це принесе непоганий прибуток.

На нашу думку, саме жителі кожної громади Бучанського району повинні показати унікальність своїх населених пунктів, розповісти всім, чим вони пишаються і що є основою унікальності кожного міста та села.

Давайте разом зробимо Бучанський район привабливим, цікавим і процвітаючим!

Управління туризму Київської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень