9 лютого 2022 завершується граничний термін подання річної податкової декларації про майновий стан і доходи ФОП на загальній системі оподаткування за 2021 рік

Дата: 09.02.2022 12:01
Кількість переглядів: 199

Головне управління ДПС у Київській області нагадує, що у середу, 09 лютого 2022 року завершується граничний термін подання річної податкової декларації про майновий стан і доходи ФОП на загальній системі оподаткування за 2021 рік та розрахунку сум нарахованого доходу застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску.

Фото без опису

Податкова декларація про майновий стан і доходи подається за базовий звітний (податковий) період, який дорівнює календарному року для платників податку на доходи фізичних осіб - підприємців - протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) року.

Форма податкової декларації та Інструкція щодо її заповнення затверджені наказом Міністерства фінансів України від 02.10.2015 №859 (у редакції наказу Міністерства фінансів України від 17.12.2020 № 783).

В електронному вигляді податкова декларація подається за ідентифікатором F0100112.

ФОП подають податкову декларацію про майновий стан і доходи через спеціалізоване клієнтське програмне забезпечення для формування та подання звітності до «Єдиного вікна подання електронної звітності» або через розділ «Введення звітності» інформаційно-телекомунікаційної системи «Електронний кабінет».

Електронна форма податкової декларації розміщена на офіційному вебпорталі ДПС у рубриці: Електронна звітність/Платникам податків про електронну звітність/Інформаційно-аналітичне забезпечення/Реєстр форм електронних документів.

ГУ ДПС у Київській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень