КЗ КОР "Макарівський медичний фаховий коледж" запрошує на навчання

Дата: 09.02.2022 15:27
Кількість переглядів: 607

Сьогодні багатьох учнів та їх батьків турбує питання вибору (які навчаються в 9-му класі): де продовжити навчання: у школі чи вступати до коледжу? Зробити правильний вибір дуже важливо, адже він може стати вирішальним для майбутнього. Відчуйте душею і серцем, чого ви хочете, що робить Вас щасливими, і зробіть це своєю професією. Вірно обраний шлях - це основа вашого успіху, гарантія реалізації здорових амбіцій.

Ставте високу мету і досягайте ії. Атакуйте життя та рухайтесь вперед. ЧЕРЕЗ ЯКІСНУ ОСВІТУ ДО СТАБІЛЬНОГО – МАЙБУТНЬОГО!

Фото без опису

 Переваги навчання в коледжі:

  1. Шанс почати самостійне життя і кар’єру, опанувавши професію вже через 3-4 роки.
  2. Після закінчення коледжу можна вступити до профільного вищого навчального закладу одразу на курс (два) вище.
  3. За 3-4 роки навчання дитина зможе зрозуміти свої нахили та здібності, усвідомити свій вибір і визначитися з подальшими планами на майбутнє.

Фото без опису

КЗ КОР "Макарівський медичний фаховий коледж"навчальний заклад фахової передвищої освіти, що має славну історію й продовжує динамічно розвиватися, здійснює підготовку кадрів освітньо-професійного ступеня "Фаховий молодший бакалавр" за напрямками: "Лікувальна справа",
"Сестринська справа",

За роки свого існування коледж підготував більше 6 тисяч молодших медичних фахівців, які працюють у всіх областях України.

В коледжі навчається понад триста студентів з різних куточків України. До їх послуг – навчальний корпус з навчальними аудиторіями, лабораторією, тренажерним кабінетом, комп’ютерним класом, який підключений до мережі Інтернет, актовою залою, бібліотекою з читальним залом, навчальними кабінетами на базі Макарівської ЦРЛ та гуртожитком.

Фото без опису

Удосконалення практичної підготовки студентів коледжу відбувається під час проходження навчальної, виробничої та переддипломної практики на практичних базах Бучанського, Вишгородського, Фастівського районів.

Головна мета виховної роботи коледжа – формування всебічно розвиненої особистості студента, виховання його на основі принципів медичної етики і деонтології. Заходи виховної роботи спрямовані на відродження національних, духовних, історичних традицій українського народу, формування почуття милосердя, національної гідності та свідомості.

В коледжі налагоджена тісна співпраця студентського та педагогічного колективів, яка спрямована на те, щоб крім аудиторно-навчальної форми діяльності, студенти проходили і школу громадського становлення через  систему різноманітних студентських структур. Це, перш за все, стосується студентського самоврядування, профкому, ради гуртожитку.

Розвиток медичної освіти на сучасному етапі потребує значних змін. Тому головним завданням педагогічного колективу медичного коледжу є підвищення рівня фахової підготовки медичних працівників, що дозволить випускати висококваліфікованих спеціалістів середньої ланки.

       Запрошуємо на навчання всіх, хто бажає здобути професію медичного працівника і готовий у  будь-яку хвилину прийти на допомогу тим, хто її потребує.  

Макарівський медичний фаховий коледж знаходиться  в  смт.  Макарів  Київської  області, Бучанського району, вул. Шляхетська, 25. Телефон для довідок 0930184546


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень