40 тисяч підлітків вже відкрили рахунки в банках для зарахування 1000 грн за програмою єПідтримка

Дата: 14.02.2022 11:03
Кількість переглядів: 346

З 7 лютого підлітки, старші 14 років, які мають громадянство України та дві дози щеплення від COVID-19, мають можливість отримати 1000 грн за вакцинацію. Також з понеділка Уряд розширив перелік сфер бізнесу, в яких ці гроші можуть бути використані. Зокрема, їх можна витратити і на освітні послуги, дитячі позашкільні гуртки, перебування в літньому чи спортивному дитячому таборі, спортивні товари, канцтовари, шкільне приладдя.

Фото без опису

“На сьогодні близько 75 тисяч підлітків пройшли повний курс вакцинації від COVID-19, більше половини з них, 40 тисяч осіб, вже оформили картки єПідримки та долучилися до програми. Розширення програми - це важливий крок для стимулювання вакцинації серед молоді, а також підтримки сфер бізнесу, які найбільше постраждали від карантинних обмежень”, - зазначив заступник Міністра економіки України Олександр Грибан.

Наразі програмою єПідтримка вже скористалися понад 8,2 млн громадян. Загалом з початку її запуску на картки українців перераховано 8,25 млрд грн, а 2,8 млрд грн з отриманих коштів громадяни вже витратили.

Детальніше: https://bit.ly/3suZnC0


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень