Лідери учнівського самоврядування Гостомельської територіальної громади провели круглий стіл "Жінки у науці" з нагоди Міжнародного дня жінок і дівчат у науці

Дата: 14.02.2022 11:12
Кількість переглядів: 175

Минулої п'ятниці лідери учнівського самоврядування Гостомельської територіальної громади провели круглий стіл "Жінки у науці", дослідили цікавих для себе, особистостей - жінок та дівчат НАУКОВЦІВ. Поділилися цікавими фактами їхнього життя та діяльності. Обсудили проблеми гендерної рівності.

Свято засновано "для того, щоб досягти повного і рівного доступу жінок і дівчаток до науки, а також забезпечити гендерну рівність і розширення прав і можливостей жінок і дівчат".

Україна належить до країн із високим рівнем участі жінок в наукових дослідженнях і розробках, за даними ЮНЕСКО станом на червень 2018 року в українській науці 45% жінок. Це 12-те місце серед європейських країн.

Отож ... Висновок: "Жінки не відрізняються своєю професійністю від чоловіків. Українські науковці доводять все вище сказане, та слугують чудовим прикладом", - завершимо словами Антона Шуляренко, президента Ліцею 1 ГСР.

Гостомельський центр творчості дітей та юнацтва


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень