У Немішаєве вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2022 13:41
Кількість переглядів: 159

У селищі Немішаєве  Бучанського району на території ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України відбулися заходи з нагоди 33-ї річниці виведення військ з Афганістану та до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, який відзначають щорічно 15 лютого.

Фото без опису

Місцева влада, військові, Бородянська районної організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) та небайдужі мешканці зібралися разом, щоб вшанувати пам’ять тих, кого вже немає з нами.

15 лютого для всіх – особлива дата. Щороку в цей день вшановують воїнів-інтернаціоналістів та тих, хто не повернувся з війни.

Учасники мітингу хвилиною мовчання вшанували всіх воїнів, які загинули в Афганістані, померли від ран і хвороб та загинули при захисті України в зоні проведення АТО.

Фото без опису

Зі словами подяки та підтримки воїнам-ветеранам звернувся Голова Бучанської районної державної адміністрації Микола Ляшенко:

«Війна – це завжди сльози, біль і втрати. Разом з тим війна – це подвиги, братерство, сміливість, честь, відданість. Для учасників антитерористичної операції на сході країни ви є прикладом мужності та героїзму. Багатьох з вас ми також знаємо як учасників АТО і волонтерів. Дякую за позицію і відданість. Бажаю усім нам миру, затишку, внутрішнього спокою, міцного здоров’я, радості, натхнення і добра. Нехай береже нас Господь!»

Голова Бородянської районної організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Олександр Герасименко згадав про загиблих і ветеранів, які не дожили до сьогоднішнього дня та привітав присутніх побратимів, побажавши міцного здоров’я і мирного неба над нашою Україною.

Фото без опису

Немішаївський селещний голова Петро Перевозник побажав афганцям міцного здоров'я, миру, злагоди і довголіття та від імені громади подарував Бородянській районній організації Української спілки ветеранів Афганістану пам’ятні книги  про історію та визначних постатей Немішаєве.

Фото без опису

До вітань приєднався директор Немішаївського фахового коледжу НУБіП України Володимир Альохін та щиро подякував присутніх за підтримку, людяність та розуміння воїнів-афганців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень