Немішаєве вміє дивувати: укриття у разі виникнення надзвичайних ситуацій і агродрони

Дата: 15.02.2022 16:37
Кількість переглядів: 190

Сьогодні, 15 лютого в рамках свого візиту з нагоди 33-ї річниці виведення військ з Афганістану та до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав Голова Бучанської районної державної адміністрації Микола Ляшенко на запрошення директора Немішаївського фахового коледжу НУБіП України Володимира Альохіна відвідав облаштований власними силами колективу коледжу місце укриття для 150 осіб у разі виникнення надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Фото без опису

Приміщення оснащене освітленням, питною та технічною водою,  необхідними лікарськими засобами та засобами надання першої медичної допомоги, засобами первинного пожежогасіння, запасами продуктів тривалого зберігання, комплектами запасних елементів живлення, гасові лампи та свічки на випадок відключення енергопостачання.

"Крім того, в коледжі на постійній основі для бажаючих проводяться курси надання першої медичної допомоги та дії в екстремальних ситуаціях" - поінформував Володимир Альохін.

Ще одним приємним сюрпризом стала демонстрація запуску агродрону (БПЛА).

Фото без опису

ВП «Немішаївський агротехнічний коледж НУБіП України» разом з Вищою льотною школою безпілотної аграрної авіації України «PLANTОAIR» організували перші професійні курси пілотів-операторів БПЛА «AGRODRONE-PLANTОAIR».

Фото без опису

Агродрони у сільському господарстві використовуються  для моніторингу посівів, внесення засобів захисту рослин, біологічних препаратів, проведення картографії.  Безпілотні літальні апарати можуть бути ефективно застосовані для планування і контролю етапів сільськогосподарського виробництва, а також для хімічної обробки посівів та інших рослин. При цьому основним критерієм для впровадження дронів є економічна доцільність. 

Фото без опису

Звісно ВП «Немішаївський агротехнічний коледж НУБіП України» може запропонувати не тільки таку цікаву і сучасну професію як пілот-оператор промислових безпілотних літальних апаратів ПБПЛА, а й багато інших важливих і затребуваних спеціальностей, з якими кожен може ознайомитися на нашим посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень