День єднання українців: 16 лютого в Бучанській райдержадміністрації виконали гімн та підняли державний прапор України

Дата: 16.02.2022 11:39
Кількість переглядів: 187

З метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз колектив Бучанської районної державної адміністрації Київської області приєдналась до всеукраїнського «Дня єднання» та разом з керівним складом і військовими батальйону територіальної оборони Бучанського району, депутатами Бучанської районної ради та представниками Бучанського  регіонального центру розвитку взяли участь у зазначеному заході.

Фото без опису

«Єдність нації - національна ідея України! Головне наше завдання на сьогоднішній день - не допустити ескалації, як висловився у своєму романі «Левіафан» Томас Гоббс, нещадної «боротьби всіх проти всіх» в нашому суспільстві. Та й крилата фраза «Моя хата скраю» в умовах сьогодення набула вже іншого значення, що більше відповідає українському менталітету: «Моя хата скраю – перший ворога зустрічаю».

Фото без опису

Нам не можна ні на мить забувати про те, що єдність нації - в її любові до своєї землі, до своєї батьківщини України!

Саме така «єдність нації» і має стати національною ідеєю молодої української держави. Спираючись на це визначення, ми побудуємо свідоме, правове, по-справжньому процвітаюче громадянське суспільство» - наголосив Голова Бучанської районної державної адміністрації Микола Ляшенко.

Фото без опису

Україна – єдина!

Слава Україні!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень